O nama

Aleksandar Radosavljević RođaAleksandar
Radosavljević
Rođa

Okrenuta je nova stranica srpskog MMA sporta, a ovogodišnja dešavanja na borilačkoj sceni definitivno su to i potvrdila. Kao prva zemlja u regionu, imali smo rijaliti šou koji je pokrenuo dešavanja sa mrtve tačke, nakon čega su usledili i mnogobrojni turniri. Imali smo prilike da ugostimo jednu od najboljih evropskih organizacija – WFC, a kao kruna svega, napravljen je i veliki domaći turnir kakav dolikuje našoj zemlji, Tesla FC. Borci su pokazali ogroman potencijal uz koji se ne moramo brinuti za budućnost. Temelji su postavljeni za jaku domaću scenu. MMA revolucija je upravo počela!

Kako bismo imali uvid u sva domaća i svetska dešavanja, došli smo na ideju prvog domaćeg MMA magazina, sa ciljem približavanja sporta sve brojnijoj publici i zaljubljenicima u ovaj sport.

Predstavljaćemo vam borce, organizacije, klubove; vršiti edukaciju na svim poljima vezano za tehnike, ishranu, fizičku pripremu… Uz sve to, na našem sajtu www.mmamagazin.rs potrudićemo sa da postavljamo video materijal sa aktuelnih dešavanja i predstavljanjem MMA sporta.
Ispred redakcije MMA magazina hteo bih da vam se zahvalim na ukazanom poverenju, a mi ćemo se truditi da ga opravdamo kvalitetom.