Game changer. MMA SUPERKUP!

MMASUPERCUP- Logo-01

Na konferencije za novinare održane ovog ponedeljka u Kraljevini Bahrein, objavljeno je da će BRAVE57 biti domaćin prvog jubilarnog izdanja MMA Superkupa.

BICW 2022 - Press Conference

Timovi koji učestvuju izabrani su preko IMMAF rang lista najuspešnijih zemalja, gde prvih šest mesta zauzumaju: Rusija, Ukrajina, Bahrein, Kazahstan, Irska i Tadžikistan. Njima će se pridružiti dva wildcards tima: balkanski šampioni i arapski šampioni.

 

Svaki tim sastavljen je od 9 boraca (7 muških i 2 ženske).
Svako kolo sastoji se od 9 borbi između dve ekipe. Trajanje 3.runde X 3min. Nema nerešenog ishoda. Tim sa više pobeda biće proglašen za pobednika.

 

Četiri pobednika prvog kola sastaće se u polufinalu i, konačno, dva pobednika polufinala će se takmičiti u velikom finalu, za trofej MMA Superkupa i ček od 100.000 dolara. Drugoplasirani tim će kući odneti 75.000 dolara, a pobednik meča za treće mesto 50.000 dolara. Novčana nagrada biće usmerena na ulaganje nacionalnih federacija.

 

MMA Superkup je sledeći korak ka viziji Njegovog Visočanstva šeika Kaleda bin Hamada al Kalife o unapredjenju MMA sporta, pod novim modelom i globalnim uredjenjem.

BICW-OFFICIAL-POSTER-2022--1080p-X-1350p

BRAVE International Combat Veek i premijerni MMA Superkup održaće se u Kraljevini Bahrein od 7. do 12. marta.