Marina Spasić vs. Jovana Djukić

Djukic VS Spasic

Prava poslastica za sve ljubitelje MMA sporta će biti meč izmedju Marine Spasić i Jovane Djukić.
Nakon vrlo respektabilnih rezultata koje su ostvarile u svojim borilačkim disciplinama ove mlade i vrlo atraktivne borkinje su rešile da svoju borilačku karijeru nastave u MMA sportu. Što i ne čudi, jer i medju ženskom borilačkom populacijom vlada sve veće interesovanje za sportskim izazovima koje nudi najbrže rastući sport na planeti.

Djukic VS Spasic

Marina Spasić jedna je od naših najboljih sportiskinja u kik-boksu, gde je osvajala brojna odličja od kojih ističemo osvajanje kupa Balkana 2015. godine, 2. mesto na svetskom kupu, WKN International šampionsku titulu 2017. godine.

Sa druge strane nam dolazi Jovana Djukić, inače veoma poznata karatistkinja sa preko 300 karate mečeva i osvojenih preko 100 medalja. Svet već uveliko pokazuje divljenje prema ultimativnim borilačkim sposobnostima pripadnica lepšeg pola čiji mečevi obiluju akcijama koje pune rubrike najjačih svetskih MMA portala i medija, a vreme je i da naša publika dobije svoje MMA predstavnice koje će jednoga dana imati svetsku karijeru. Obe devojke su predstavnice borilačkih disciplina iz kojih dolaze, a MMA oktagon je najbolje mesto da nam svima dokažu koja od njih će biti više motivisana da na najbolji način započne svoju novu borilačku karijeru.

Sve možemo ispratiti u direktnom prenosu finalnog dela trećeg kola MMA lige Srbije 18.09.2021. godine u 20h na TV ARENAFIGHT.