Jovan Marjanović vs. Ante Alilović

Marjanovic VS Alilovic

Nakon zapaženog nastupa u prvom kolu MMA lige Srbije, kada je pobedio nokautom u prvoj  rundi i time zabeležio 5 uzastopnu pobedu, Jovan Marjanović je pokazao da je novo lice domaće MMA scene na koje svi moramo da obratimo pažnju. Sa druge strane borilišta čeka ga vrlo opasni Ante Alilović koji nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, a nastupa za klub Borilačkih veština Ljubuški. Alilovića svi pamte po prvoj profesionalnoj borbi koju je odradio protiv jednog od najboljih evropskih i svetskih boraca Roberta Soldića kome je to takodje bio prvi profesionalni nastup, te i pored poraza koji je Alilović doživeo od Soldića mora se istaći da je taj meč bio pravi borilački vatromet gde su tek nijanse odnele pobedu na Soldićevu stranu.

Marjanovic VS Alilovic

Ovaj meč će bez svake sumnje biti prava poslastica za beogradsku publiku i ostaje nam da vidimo da li će Marjanović u stilu pravog “uragana” zabeležiti još jednu impresivnu pobedu i pratioce naše veštine sada u celom regionu uveriti da je on nova MMA nada ili će se Alilović pojaviti vrlo motivisan da Marjanoviću pokvari planove pred domaćom publikom.

Sve možemo ispratiti u direktnom prenosu finalnog dela trećeg kola MMA lige Srbije 18.09.2021. godine u 20h na TV ARENAFIGHT.