Đorđe Bukvić vs. Slađan Dragišić

Bukvic VS Dragisic

Bukvić je jedan od najdominantnijih boraca u amaterskoj konkurenciji koje je Srbija ikada imala, medjutim početak profesionalne karijere za ovog mladog borca nije bio u stilu koji je publika očekivala. U svom prvom profesionalnom meču, koji je radio u srednjoj kategoriji, doživeo je prvo profesionalno razočarenje porazom od opasnog Marjanovića.
Znajući koliko je Bukvić srčan, njegov tim doneo je odluku da se ponovo spusti u kategoriju u kojoj je dominirao. Od njega očekujemo pravu vatru u meču gde ga čeka dobro poznato ime srpske MMA scene Slađan Dragišić, koji je znatno iskusniji od Bukvića sa svojih 15 profesionalnih mečeva i koji u ovaj meč ulazi nakon što je nedavno poslednji nastup pobedio nokautom u prvoj rundi!

Bukvic VS Dragisic
Da li ćemo gledati izdanje Bukvića kao pravog gladijatora na koje su svi navikli ili ćemo gledati Dragišića koji želi da nastavi svoj pobednički put, ostaje nam da vidimo 20.06.2021. godine na glavnom program ⚡MMA LIGE⚡ Srbije🇷🇸 u direktnom prenosu od 20.30h na TV ARENA FIGHT.