Stefan Negučić briljira

23916028_1914846908540602_4836708173779721294_n

Čestitke na novoj pobedi. Borba između Prodanovića i tebe opravdala je očekivanja i epitet borbe večeri. Možeš li nam reći par utisaka o samoj organizaciji Megdan2 priredbe?

SN: Hvala puno na čestitkama. Drago mi je da se naša borba svidela publici i da je opravdala epitet borbe večeri, a što se tiče Megdana kao što smo i svi očekivali nadmašio je prvi Medgan i iskreno mislim da će tako biti svaki naredni put. Drago mi je zato što vidim da raste u jednu jako ozbiljnu organizaciju. Imali su dosta otkazivanja ali su uspeli da se snađu i izbore s tim.
Šta imaš da kažeš o svom protivniku, Prodanoviću? Kako se pokazao u borbi protiv očitog favorita?

SN: O Vladi mogu da kažem da je radio sve onako kako sam očekivao da će raditi, ali držao se dobro. On je jako tvrd i nezgodan borac.

Možeš li da nam kažeš par rečenica o samoj borbi?

SN: Što se same borbe tiče kao što sam rekao znali smo kako će Vlada raditi. Ja sam bio taj koji je kontrolisao sredinu ringa i koji je vršio pritisak. Gađao sam ga dosta u telo, on je dosta promašivao, sve to troši mnogo snage. Kada sam prepoznao pravi momenat krenuo sam da zavrsim meč. Vlada se pokrio i dao mi je prostor da mogu da radim sta hoću, to je bilo dovoljno da se završi meč u prvoj rundi.

Šta smatraš svojim najjačim adutom, a šta smatraš da treba da se unapredi?

SN: Najjačim adutom smatram rvanje, a sto se tiče popravljanja ima tu još dosta da se radi, uvek može bolje uvek može više. Naravno bitno je da moj tim i ja vidimo gde su greške i da znamo način kako da ih ispravimo.

Steffi

Ko ti je pomogao u tvom putu bavljenja borbama, a na koga si se ugledao ili se još ugledaš?

SN: U mom borilačkom putu mi pomažu svi moji drugari iz kluba, treneri, porodica, devojka ali ima jedna osoba koja se najviše ističe, a to je moj trener rvanja Ivan Đorđević. To je čovek koji je uz mene od kad smo se upoznali i koji mi neizmerno pomaže u svemu! Prve osobe koje su me nesto naučile o borbi i tom nacinu života su Dragan Gagi Tešanovic i Aleksandar Radosavljević, tako da su oni svakako prve osobe na koje sam se ugledao.

19748717_1738527896172505_8393406483468012034_n

Šta planiraš dalje, imaš li neke borbe planirane ili bar ucrtane kao plan za ubuduće?

SN: Nemam ništa zakazano za sad, jedino što me čeka je krajem januara Tajland, idemo moji saborci i ja da se oprobamo sa najboljima, pa posle toga možda tamo u februaru- martu bude neki meč.