Danas je dan za POBEDU!!!

FFC je prestizna Hrvatska organizacija koja nas iz eventa u event sve više iznenadjuje kvalitetom turnira i sve boljim fight cardom. Danas se održava osmi po redu turnir na kome će učešće uzeti  tri predstavnika iz Srbije. Prvu dvojicu koji dolaze iz sveta MMA nije potrebno posebno predstavljati, dovoljno je spomenuti njihova imena : Josif Al Said i DušanDzakić.

Al Said važi za borca koji bez respekta ulazi u borbu i njegovi mečevi su uvek pravi praznik za sve one koji poštuju ovaj sport. Dušan Dzakić nosi titulu najkontraverznijeg borca koji je svojim postupcima podelio MMA javnost na one koji ga izuzetno poštuju i one koji bi najradije želeli da se on više nikada ne takmiči ni na jednom turniru. Osim ove dvojice boraca koji će se takmičiti u disciplini MMA, Srbija će imati još jednog predstavnika ovoga puta u Kick Box-u. Svi vi koji pratite domaću Kick Box scenu sigurno poznajete najvecu nadu, osvajača mnogih medalja na domaćim i svetskim takmičenjima Stevana Živkovića.

Sudeći po ranijim borbama gore navedenih boraca ostaje nam da uživamo u kvalitetnim mečevima na kakve su nas oni i navikli. Srećno!!!

Ekipa MMA Magazina