Tri pobede za Srpsku ekspediciju u Sloveniji

Darko Stošić, Josif Al Said i Aleksandar Rajačić sinoć su u Slovenačkoj organizaciji “Adrenaline Freefight Challenge” zabeležili nove pobede u svoj skor.  

Darko Stošić je za protivnika imao Rok Kokoteca, mladu nadu Slovenačke MMA scene. I ako se radi o sudaru dva super teškaša razlika u visini i težini je bila vidna na strain Slovenačkog borca. Na samom startu meča, Rok pravi grešku pokušavajući da baci Darka koji je bivši dzudo šampion Srbije. Time dovodi sebe u podredjenu poziciju gde Darko plasira seriju silovitih GNP udaraca za koju Rok nije uspeo da nadje rešenje te je sudija bio primoran da prekine borbu. Zaista odlično izdanje Darka Stošića od koga se tek očekuju veliki rezultati.

Josif Al Said je za protivnika imao takodje domaćeg Slovenačkog borca za koga nismo našli puno informacija. Kada je meč počeo svi su bili zatečeni odličnim bacanjima i kontrolom u klinču domaćeg borca. Pri kraju prve runde Slovečki borac je imao odličan pokušaj gušenja koji nije uspeo da finalzira do isteka runde. U drugoj rundi Josif je uspeo da se vrati u meč, a u trećoj finalizira gušenjem. Presudnu ulogu u ovom meču bio je kardio Al Saida koji mu je na kraju doneo zasluženu pobedu.

Aleksandar Rajačić vs Lemi Krušić. Meč za titulu šampion  “Adrenaline Freefight Challenge” u kategoriji do 66kg. Veliki stepenik u karijeri Rajačića koji je još jednom potvrdio veliki potencijal. Meč koji je trajao 1min. počeo je pokušajem visokog nožnog udarca Rajačića nakon koga je završio na zemlji preselivši borbu u parter. Najbolji opis Rajačića na podu je „Kao riba u vodi“ gde je odličnom završnicom poluge na ruci ekspresno završio meč. Nadamo se da će Rajačić u budućnosti dati veći akcenat na MMA sport nego na grappling gde mu svi predvidjaju velike domete.