Tesla Fighting Championship

Header Image
TESLA FIGHTING CHAMPIONSHIP 2012

Slobodan Maksimovć vs Svetislav Nikolajev

Poslastica za sve one koju su sa velikom pažnjom pratili prvi srpski MMA rijaliti show 'Put ka Vatrenom Ringu' svakako će biti ovaj meč. I pored toga što su za vreme održavanja rijalitija bili u istom timu, na kraju ih je put doveo do toga oprobaju u kavezu jedan protiv drugog.
Svetislav Nikolajev, borac iz Vršca je na jako prijatan način iznenadio sve one koji su pratili već pomenuti rijaliti show. I ako dolazi iz kickboxa pokazao je solidno znanje i u grepling delu. U prvom kolu savladao je Vučka Perovića, a u drugom Danijela Kokoru. Plasirao se u polufinale koje se održalo na prvom Tesla FC turniru gde je u drugoj rundi izguibo od Bojana Veličkovića. Nakon duže pauze, pre par meseci Nikolajev je opet ušao u ring, i još jednom pokazao da je odličan borac, brutalno je pobedio protivnika u prvoj rundi.
Sa druge strane Maksimović je prošao kroz mnogo toga u svojoj karijeri, a jedan je od mlađih boraca. Učestvovao na grepling turnirima, borio se još kao juniro na amaterskim turnirma u Hrvatskoj, takmičio se na svetskom combat grepling prvenstvu, a zatim je izabran na kastingu za 'Put ka Vatrenom Ringu' gde je odradio svoj prvi meč, to je jedini meč koji je i izgubio. Nakon tog meča Maksimović je ostvario 5 uzastopnih pobeda. Član je MMA akademije, a trenutno se nalazi u Enomoto Dojo, gde trenira sa Yasubey Enomotom, bivšim M-1 šampionom i finalistom Sengoku GP do 77kg.

Tesla Fighting Championship 3

Karte u pretprodaju: tibine 600rsd, bela loža 1000rsd, parter 1500rsd.
Karte u prodaju na dan takmicenja: tibine 750rsd, bela loža 1200rsd, parter 2000rsd.

www.tickets.rs


Kontaktirajte nas!
Naziv: Tesla Fighting Championship
Grad/Država Beograd, Srbija
Email: teslafcinfo@gmail.com
Vesti tesla fc
Sva prava zadržana // Dizajn: » POCETNA FIGHT CARD 3 KONTAKT PRODAVNICA SPONZORI