Tesla Fighting Championship

Header Image
TESLA FIGHTING CHAMPIONSHIP 2012

Dragutin Milošević vs Damir Mihajlović

Nema osobe koja prati borilačke sportove, a da nije čula za 'Belog' Miloševića i 'Dada' Mihajlovića. Dugo očekivan i priželjkivan meč od strane svih fanova MMA sporta konačno će se odigrati u Hali Sportova na Novom Beogradu, 23.6.2012. To će ujedno biti i glavni meč trećeg Tesla FC turnira. Dragutni Milošević je do sada ostvario 9 pobeda i 1 poraz, i pored toga što je jedan od najstarijih boraca na ovim prostorima na odličan način se bori i što je najbitnije pobeđuje mnogo mlađe protivnike od sebe. Na poslednjem Tesal FC turniru borio se protiv favorizovanog Matijaš Barića, nažalost meč je završen bez rezultata i pored toga sto je Milošević bio nadomak pobede.
Beli će ovoga puta sigurno imati najteži zadatak jer će na suprotnoj strani kaveza biti Dado Mihajlović. Borac koji se nakon mnogo godina vraća na domaću scenu. Momak koji od starta karijere nije birao protivnike, ukrstio je rukavice sa najvecim svetskim imenima u ovom sportu. Karakterišu ga odličan parter i agresivan stand up na kom je puno radio u jednom od najboljih udaračkih kampova, Golden Glory-u.
Da li će Beli još jednom sa mesta autsajdera uraditi neočekivano i ostvariti pobedu ili će Dado pokazati da je kao borac sazreo i da će sada postizati one rezultate koji se od njega očekuju već nekoliko godina, ostaje nam da vidimo u subotu na Tesla FC 3!

Tesla Fighting Championship 3

Karte u pretprodaju: tibine 600rsd, bela loža 1000rsd, parter 1500rsd.
Karte u prodaju na dan takmicenja: tibine 750rsd, bela loža 1200rsd, parter 2000rsd.

www.tickets.rs


Kontaktirajte nas!
Naziv: Tesla Fighting Championship
Grad/Država Beograd, Srbija
Email: teslafcinfo@gmail.com
Vesti tesla fc
Sva prava zadržana // Dizajn: » POCETNA FIGHT CARD 3 KONTAKT PRODAVNICA SPONZORI